maart 31, 2010

Humbeek Recr. - KWB Muizen: 1 - 3

Mathematisch zeker van de koppositie in onze reeks moesten we uit naar de tweede.
Met de zware nederlaag in Bertem in het achterhoofd hadden we iets recht te zetten. En dat leek niet meteen te lukken want Humbeek speelde een schitterende eerste set. Ze pakten alles en sloegen moeiteloos gaten in onze defensie, mede door een aantal slordigheden liepen ze uit tot 22-15. Moeizaam kropen we nog langszij, leken zelfs te gaan winnen (23-24) maar gingen finaal toch de boot in.
Een beetje tot onze eigen verbazing speelden we de volgende sets op een gedegen niveau, onze smashes werden onhoudbaar terwijl hun aanvalsgeweld sputterde en ze mentaal ten onder hingen (11-25, 12-25). In de laatste set kroop Humbeek uit het dal maar meer dan een eervolle 21-25 zat er niet meer in.
En zo zijn we nu KAMPIOEN in reeks C.
( Cherris, Bren, Geert, Steven, Sambo, Luk, Armand, Erwig, Wies)

afgemaakt!

beelden van een nederlaag...

Smash Bertem - KWB Muizen: 4 - 0

Zondag 21 maart trokken we naar Bertem voor een match buiten competitie. Ooit waren we hier gaan winnen met 5 man, een legendarische prestatie (en daar hebben we er niet veel van...).
Nu met achten en de lente in het lijf begonnen we fluitend aan deze partij.
Spelend op een behoorlijk niveau moesten we al snel onze meerdere erkennen in Bertem. Na de verloren set zouden we ons niveau opkrikken en dan....Mede door veel foutenlast en slordigheden verloren we de 2 volgende sets kansloos om in de 4e nog wel goed mee te doen maar ook nu zonder resultaat. Met wat schaamrood op de kaken lieten we ons de aperitiefhapjes van Smash Bertem welgevallen...

( Cherris,Bren, Geert, Erwig, Armand, Steven, Sambo, Wies)

maart 10, 2010

kwb muizen - eagles aarschot: 3 - 1

Ginds waren we door het oog van een naald gekropen, zou het nu anders zijn?
Met een stevige bezetting van 9 spelers was het zelfvertrouwen groot, te groot wellicht want we maakten een slechte start: met een 9-16 op het bord leek de overwinning veraf. Tot Armand aan de opslag verscheen want plots stoomden we door en haalden de set binnen met 25-17.
Het vervolg bleek wat minder: we gingen de boot in met 16-25.
De Eagles speelden nu als een goed geoliede machine , vooral hun verdediging leek ijzersterk: we moesten ieder punt 3 of 4x maken.
In de volgende sets trokken we ons niveau een stukje hoger en in een aangename kamp haalden we de volgende sets binnen: 25-20 en 25-22.
Goede wedstrijd tegen een beter dan verwacht Aarschot!
( Cheris, Armand, Bren, Luk, Erick, Erwig, Sambo, Geert, Wies)
Volgende wedstrijd: zondag 28 maart Bertem - KWB Muizen

maart 05, 2010

Solvelders -KWB Muizen: 3 - 1

Thuis hadden maar net een gelijkspel uit de brand gesleept, hoe zou het ons vergaan in het verre Tielt-Winge?
Met nipt 6 spelers op post keken we onze ogen uit in de eerste set: met gewoon degelijk, foutloos spel zetten we de krasselende Solvelders met 9-25 opzij: een mirakel in aantocht???
In de tweede set begon S. een normaal niveau te halen terwijl dat van ons zachtjes inzakte: 25-16.
We zouden ons eens flink hernemen in de volgende set, dat dachten we toch. Een hele set liepen we achter de feiten aan, pas op het einde liep het beter, te laat dus: 25-16.
De vierde set werd een triller met 2 goed spelend teams maar het bleef ons een beetje aan aanvalskracht ontbreken, zelfs een setbal kon ons niet redden: 26-24.
Van de 2 bijkomende setjes haalden we er elk nog eentje binnen.
Slotsom: verdienstelijke nederlaag maar met iets meer slagkracht hadden we hier gewonnen zie!
( Cheris, Bren, Armand, Erick, Erwig, Wies)